Kontakt oss Om oss Til startsiden
Forza Ranheim Forza Ranheim   Forza Ranheim
Forza Ranheim
 Navigasjon
Registrer
Logg inn

Ranheim

Trondheim Kino

Norsk Supporterallianse

Trønderfotball

  Om oss

Litt historie

Flere av karene i supporter-gjengen har selv spilt for Ranheim i barne og ungdomstiden, og det er nok derfor vi engasjerer oss så mye for Ranheim. På midten av 1990-tallet var vi en liten skarve gjeng på to-tre-fire gutter som dro for å se Ranheim spille. Det var ikke mye støtte fra tribunesiden på den tiden, men når Ranheim fikk Rosenborg i cupen i begynnelsen av juni 1999, ble det litt annerledes. Rosenborg hadde jo som kjent Kjernen, og vi tenkte; her må noe gjøres. Vi samlet en bra gjeng, og skaffet litt utstyr, slik som tromme og lignende. Og det endte med at vi tapte kampen på banen, men tok "rotta" på Kjernen på tribunen, på Lerkendal.

Med det ble en liten spire satt. Det var jo morsomt å heie på laget man har hjerte nærest. Hvem skulle tro det…? I de neste årene ble ikke så mye gjort. Vi var ikke organisert. Selv om vi var flere på kampene, turte ingen liksom ”komme ut av skapet”. Fremdeles var vi jo interessert i fotball og Ranheim, men ingenting skjedde… Helt til sesongen 2003. Da ble det litt mer ”organisert kauking” og vi turte å slippe oss løs. Vi fikk positive tilbakemeldinger fra spillergruppen og det blir som bensin på bålet. 2003-sesongen kjempet Ranheim helt i toppen hele sesongen, og var veldig nære på kvalik for opprykk.

Så hele vinteren gikk med til å snakke om Ranheim fotball og hvor lenge det var igjen til seriestart 2004, men når den dagen endelig kom, så var også Forza Ranheim klar! Offisielt ble vi stiftet 17/6 2004 med det første offisielle styremøte. Vi syns alle at dette er veldig moro, og håper dette vil vare lenge lenge…

Etter årsmøtet den 10. mars 2008, ser styret i Forza Ranheim slik ut:

Leder / Tifosjef Thomas Mostervik 456 15 572
Kasserer / Torpedo Kay Strand 951 62 352
Sekretær Jørn Atle Husbyn 943 29 423
Styremedlem / Webansvarlig Roy Moen Halvorsen 922 44 579
Styremedlem / Webansvarlig Kjell Arne Danielsen 980 55 867

Materialforvalter: Mari Falkensten

Valgkomité:
- Odd Arve Olsen
- Espen Setsaas

   
© Copyright 2007 by Forza Ranheim

Developed and Hosted by Query.no